Drupalistát keresünk

csg képe

Fejlesztő csapatunkba keresünk egy sminkes/sitebuilder, és egy modulfejlesztő munkatársat.

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Budapest
Nyelvtudás: 
magyar
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

Legyél igényes a munkádra, és akarj folyamatosan fejlődni.

Előnyt jelent: 

Aktív részvétel a közösségben, impresszív drupal.org profil, komoly szakértelem valamilyen kapcsolódó területen, legalább társalgási szintű angol nyelvtudás.

Amit a kiíró nyújt: 

Tudjuk, hogy nagy a küzdelem a jó drupalistákért, de ha munkahelyet keresel, vagy váltáson gondolkozol, mindenképpen keress meg minket is, és mondd el, mi lenne az, amiért hozzánk jönnél dolgozni!

Ami nálunk alap:

* Érdekes projekteken dolgozunk, korrekt megrendelőknek, csak Drupallal. Szinte kizárólag külföldre doglozunk, a kevés magyar ügyfelünk mind nagy nevű referencia. A weboldalak készítése mellett Drupal alapú termékek fejlesztésével is foglalkozunk, és fejlesztéseinket igyekszünk visszaosztani a közösségnek.

* A fizetések nálunk valóban versenyképesek, és támogatjuk a szakmai képzéseket.

* Rendszeresen tartunk belső képzéseket, ahol megosztjuk egymással a tudásunkat, így gyorsabban fejlődünk. A szaktudásunk mellett folyamatosan próbáljuk az eszközeinket és a módszereinket is fejleszteni.

* Van egy 100nm feletti irodánk Budapest belvárosában, saját bútorokkal, tetőterasszal, hogy igényes körülmények között dolgozhassunk.

* Részt veszünk a közösségi eseményeken. Idén ott voltunk Hollandiában a Drupal Jam-en, Münchenben a DrupalCon-on, Keszthelyen a Drupal táborban, és Budapesten támogatóként a Drupal Hétvégén. Jövő évi terveink között a hazai rendezvények mellett szerepel a dublini Drupal Dev Days, a prágai DrupalCon, és a BADCamp az USA-ban.

* A céges kultúránk nincs betokosodva, az új emberek alakíthatnak rajta, és a belső folyamatainkat, illetve a munkamódszereinket illetően is nyitottak vagyunk a változtatásokra, hogy még jobbak lehessünk.

Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Buzzwords: 
modulfejlesztés
sminkmester
Szervezet megnevezése: 
Cheppers
Kapcsolattartó neve: 
Csonka Gergely
Telefonszám: 
+36 70 3177 829