jQuery feladat: űrlapelemek

drupatibi képe

az alábbi feladatra szeretnék kérni árajánlatot:

környezet:
- drupal 7.x
- van egy "példa" nevű szótár, pl. aa, bb, cc
- van egy tartalomtípus, aminek van egy field_term_reference azonosítójú, "term reference" típusú mezője, a mezőt nem kötelező kitölteni, a kiválasztható kifejezések száma korlátlan, a hivatkozott szótár legyen "példa"
- a node szerkesztésekor megjelenik a szokásos lista, amiből az aabbcc kifejezések közül lehet választani (egyet, többet vagy egyet sem)
- ennek a listaelemnek van egy bizonyos id-je, pl. "edit-field-term-reference-und"

feladat:
- ts.js nevű fájl elkészítése, ami majd egy adott oldalra, drupal_add_js segítségével beilleszthető.
- a js fájl tartalmazzon egy változót, amiben a fenti mező id-je van megadva
-a js fájl az oldal betöltésekor tegye láthatatlanná az adott azonosítójú listaelemet, és rakjon a helyére egy legördülő menüt, amiben mindazok a kifejezések szerepelnek, mint ami a listában van (esetünkben nincs aa, bb, cc)
- ha a felhasználó kiválaszt egy értéket, pl. bb, akkor jelenjen meg egy újabb legördülő menü, amiben a maradék kifejezések szerepelnek plusz a "nincs", ami az alapértelmezett érték.
- ha a felhasználó ebben is kiválaszt egy értéket, pl. a cc-t, akkor jelenjen meg egy újabb legördülő menü a nincs és az aa értékekkel, és így tovább, ameddig marad kifejezés.
- az űrlap elküldésekor a jelenleg láthatatlan eredeti lista mezőben mindazoknak az elemeknek kell kiválasztva lenni, ami a legördülő menükben vannak kiválasztva
. az oldal betöltésekor ha a listában valami ki van választva, akkor annak megfelelően jelenjenek meg a legördülő menük alapból.
- a js fájlnak helyesen kell működnie, akár 50 kifejezés esetén is

Munka jellege: 
Távmunka
Idő igénybevétel: 
Eseti, project jellegű
Jelentkezés határideje: 
2012. 10. 20
Szervezet megnevezése: 
magánszemély
Kapcsolattartó neve: 
Tibor