Webform +Simplenews

Pandelon képe

Sziasztok!

A fenti párossal szeretnék olyan űrlapot amiben egy checkbox segítségável fel tud iratkozni a hírlevélre az anonim user egy webformon (ami azért kell mert a hírlevélhez ugye kell a delikvens postai címe is mostanság).

Turkálom már napok óta a d.org-ot (is) de működő megoldásra nem jutottam.
http://drupal.org/node/127178 - ez volt a leghasználhatóbb eddig, be is tettem a simplenews.inc filét a webform/components könyvtárba, de az űrlap elküldéskor ezt a hibaüzenetet kapom:

warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/zph.hu/httpdocs/includes/database.mysqli.inc on line 323.

És természetesen nem iratkozott fel a hírlevélre :(
Please, valaki segítsen, mert ezen héten le kell adnom a projektet.

Dupal 6.12, Webform 6.x-2.7, Simplenews 6.x-1.x-dev (2009-máj-16)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
sgabe képe

volt már szó róla, én is találkoztam ugyanezzel a hibaüzenettel, de az említett issuekból kiindulva megoldható a feladat, legalábbis nekem 5.x szálon működik

0
0
Pandelon képe

Igen én is láttam és átolvastam az általad belinket dolgokat, de NINCS működő megoldás egyelőre sehol leírva. az utolsó bejegyzés egy "sgabe" usertől a drupal.org-on: Any idea how to solve this? - ha sikerült megoldanod a problémát nem illene közzéteni?

Azért indítottam azt a témát, hogy valahol legyen egy működő megoldás. Én nem tudom magamtól megoldani, ezért kérek segítséget.

0
0
sgabe képe

hanem az egészet módosítottam, ahogy nekem jó volt, tehát nem egy akármire ráhúzható megoldásom van, hanem egy speciális konkrét esetben működő kódom és mint említettem 5.x szálra...

0
0