warning: parse_ini_file

agassi képe

Sziasztok,

5.0 RC2 esetén a webhelyepités -> modulok menu kivalasztasakor a kovetkezo uzeneteket kapom az osszes modulra:

warning: parse_ini_file(modules/aggregator/aggregator.info) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/dr/includes/module.inc on line 195.

Erdekes, hogy a hibauzenetek alatt a checkboxok megjelennek es hasznalhatoak is (marmint kivalasztas utan a modul aktiv lesz). A drupal.orgon mar utana neztem, de sajnos kesz megoldast nem talaltam. Ha esetleg valakinek van +oldasa ...
Elore is kossz.

Illyés Edit képe

A modules/aggregator/aggregator.info fájlt hiányolja. Vagy nincs ott, vagy hibás.

0
0
agassi képe

A fájlok ott vannak, akkor talán hibás lenne?

0
0
aries képe

Az eredeti nem hibás. Van eltérés a tar.gz-ben levő és az általad használt között? Egyébként nem szokott sírni, ha nincs .info fájl. Hanyas PHP-d van?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
agassi képe

Gyanitom, hogy nalam egyeb problema is volt (extension_dir; egyeb php es apache beallitas, de most ujrahuzom az egeszet), es ujra probalom ha mar kijott a stable. Addig pihi...
thx

0
0
aries képe

A PHP 5.2.0 -val kompatibilitási gond volt, amelyet javítottak. Drupal 4.7.x alá is letölthető egy patch, amellyel pl. a session kezelési anomália megoldódik. Érdemes a szükséges szoftverkönyezet frissítése előtt megnézni az INSTALL.TXT-t, hogy mik az elvárások.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0