views-ban fejlécben adatok kiíratása?

tatarbj képe

sziasztok!

szerintetek létezhet olyan, hogy a fejlécben ki akarok íratni egy olyan értéket, amit effektíve később, a mezőknél kap meg az oldalt?! mármint:
fejlécben ki akarom íratni, hogy mikor készült a term. nem tudom sehonnan se lekérni, mert csak később tudom meg melyik termről van szó. vagyis az url-ből megtudom, tehát egy picit durvább sql lekérdezés megadhatná, na de érdemes az ilyennel vesződni? vagy van valami megoldás rá?

üdv, tatarbj

Drupal verzió: 
opera11 képe

legalábbis alapból, csak statikus tartalmat lehet tenni.

Esetleg a panels modullal felülírhatod a taxonomy/term oldalakat és felülre beteszed azt, amit a fejlécbe szerettél volna, alá meg a hagyományos taxonomy/term nézetet. Persze, ha csak egy dátumról van szó, akkor eléggé ágyúval verébre helyzet.

0
0
szantog képe

Az induláshoz: A beviteli formát át tudod állítani php-ra a fejlécben.
$term=taxonomy_get_term(arg(???)) attól függően, hogy hányadik argumentumod lesz a term id. Gondolom ennek az objektumnak is van created értéke, tehát print $term->created elvileg megkapod, mikor készült a term.
Ha jól értettem a kérdést.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.