Views-ban az újabb megjelenítési módok felülírják a mesternézetet

tiburi képe

"A nézetek egyszerűbb esetben egy megjelenítést tartalmaznak. De néha érdemes a hasonló listázási feladatainkat nem önálló nézetekkel, hanem egy nézet több megjelenítésével megoldani." Azaz egy nézeten belül lehet így több megjelenítést kezelni, ami jó dolog.

Létre akarok hozni egy Block nézetet, 3-4 további Block megjelenítéssel kiegészítve. Adott egy sima lista-megjelenítésem és a további nézetek ennek a listának a minimális szűkítései lennének.

Amikor a meglévő nézetben létrehozom az új megjelenítési módot (mindegy hogy hozzáadok újat, vagy klónozom a kiindulási nézetet és utána változtatom meg) az újonnan létrejött megjelenítésemben bármit változtatok (esetemben egy plusz tag kerülne a szűrésbe), a kiindulási nézet is felülíródik.
Elmentés előtt pedig csillag jelzi, hogy csak az újban változtattam, amikor mentek azonban megváltoztatja a "mestert" is. Így egy nézetben ugyanazon megjelenítési módik sorakoznak.

Ez valószínűleg "láma" kérdés, de mi a felülírás elkerülésére a megoldás? Szeretném ha úgy működne nálam is a dolog, mint ahogy a "nagy könyvben" meg vagyon írva :) Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Felülírás ellen nézted? Akkor látszik, ha nem a mester megjelenítésen állsz:

Ha túl bonyolultak a dolgok, akkor segíthet, ha minden megjelenítés külön nézet, bár nekem az egymásból származtatható megjelenítések sokat segítettek már.

1
0
tiburi képe

Köszi! Pont egy ilyen választ vártam. A megoldás az orrom előtt volt :)

0
0