Tartalomtípusok elrejtése

nevergone képe

Sziasztok!

Drupal 6.x alatt, ha a felhasználók rendelkeznek a "tartalmak adminisztrációja" jogosultsággal (ez kell ahhoz, hogy a "közzétett" jelzőt állítgatni tudják) hogyan rejthetek el tartalomtípusokat nélkül, hogy törölném? Alapvetően arról lenne szó, hogy a "közzétett" jelzőt minden regisztrált felhasználó állítgathatja a beküldött tartalmánál, viszont a bizonyos tartalomtípusokat csak bizonyos csoport tagjai érhetnek el.

nevergone képe

Időközben kiderült, hogy ez nem járható út (milyen jó, ha az embernek két felhasználója van teszteléskor), hiszen ha a felhasználóknak megadom a "tartalmak adminisztrációja" jogosultságot, akkor nem csak a "közzétett" jelzőt tudják állítgatni, hanem egymás tartalmait is szerkesztgetni. Szóval mégsem adhatom meg ezt a jogosultságot.
Szóval most jön az azt hiszem, hogy sutbadobva minden eddigi elképzelést írni kell egy modult, ami megjelenít egy "közzétett" jelölődobozt a tartalom szerkesztésekor, majd a tartalom beküldésekor a jelölődoboz állapotának megfelelően beállítja az a felvitt tartalom megfelelő jelzőjét.

Mindenesetre, ha már feltettem ezt a nyitókérdést, érdekelne a választ, hátha megtudok valami számomra eddig ismeretlent.

0
0