Tartalomszervezési kérdés

HF leon képe

Szerintetek mi a legjobb megoldás az alábbi esetben?

Van két tartalomtípus az első a főelemeket, míg a második az al elemeket testesíti meg.

A főelem lapján azonban a hozzá tartozó al elemek lapján lévő egyes mezőket szeretném táblázatban megjeleníteni, ha lehet automatikus módon.

Vagyis az adott fő elem lapjáról csupán egynéhány referencia hivatkozás mutatna a hozzá tartozó al elemek lapjaira.

Viszont a megjelenítésnél nem az al elemek lapját, vagy a rájuk mutató hivatkozást szeretném megjeleníteni. Hanem azt szeretném elérni, hogy a referencia hivatkozások listája helyett a főelem lapján az egyéb más a főelemre jellemző mezők alatt egy táblázat jelenjen meg.

E táblázatban a hivatkozott al elemek egyes mezői legyenek.

Tehát az al elemek lapján lévő mezők közül például a táblázat első sorában az első kapcsolódó al elem neve (ami link is az adott al elem lapjára), egy többszörös mezőből álló tulajdonságlista, valamint az al elem leírása jelenne meg. Majd soronként a további al elemek ezen tulajdonságai.

Olyasmire gondoltam, hogy lehetne mondjuk egy olyan nézetet készíteni és úgy meghívni egy tartalomtípusból, hogy a nézetet meghívó tartalomtípus tartalmában található referencialista (többszörös referenciamező) alapján a referált al elemek egyes mezőiből egy táblázatot szúrjon be a többszörös referenciamező helyére?

Arra jutottam ugyanis, hogy ezt a problémát szerintem így lehetne megoldani a legjobban, mivel remek kis táblázatok készíthetők a nézet modullal. Viszont eddig nem egészen jöttem rá, hogyan tudnám úgy konfigurálni, hogy a fenti célt elérjem vele.

A segítséget előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: