tabs feltételhez kötve

eMeLA képe

Szerbusztok !

Elmélet:
Azt szeretném, hogy az bizonyos node-okat (hozzáférés szabályozás részben az szerkesztés engedélyezve) más is szertkeszthesse, ezt egy feltétel alapján döntődik el. Alapesetben a bejelentkezés után azokat a node-okat tudja a felhasználó szerkeszteni, amit ő maga hozott létre. A node táblában a létrehozó uid-je tárolódik. Egy másik felhasználó akkor tud hozzáférni, ha ő maga a létrehozó. A feltétel után a USER tábla UID mezőjébe beírom az aktuális felhasználó UID-jét, így már szerkesztheti a node-ot. (esetemben a szerző kiléte lényegtelen mert a megjelenítésnél nem látszik)
Ez eddig remekül működik is.

DE !

A feltételt a node_menu() elejére tettem, gondolván a tabs-okat itt dönti el, hogy legyen vagy ne legyen. A probléma ott van, hogy ha egy node linkjére kattintok, akkor a feltétel lefut az adatbázisban átíródik az UID, viszont az első kattintásra nem jelenik meg a fül, csak a másodikra. Vagyis a tabs-ok láthatóságát valahonna máshonna veszi elő.

A kérdésem honnan ?
Illetve hol jár a script a kattintás után és a node_menu() közt ?
Hol helyezzem el a feltételemet ?

eMeLA képe

Upsz !
Nincs itt semmi probléma, a feltétel a node_menu() elejére kell tenni, csak saját magamat kevertem meg, nem ott volt az UPDATE rész ahol lennie kllett volna....

Na nem baj ! Legalább aki ilyet akar, az itt talál némi infót (úgyis hiába kérném a topic törlését :))

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

aries képe

A hook_form_alter -rel úgy módosíthattad volna az űrlapodat, hogy nem kell belepiszkálni a core-ba.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
eMeLA képe

sajat_form_alter() részbe a $form tömbben nincs benne a tabs-okra vonatkozó semmilyen adadt !? Csak a form adatai.

----------------------------------

Apropó, létezik olyan, hogy a form elküldése és feldolgozása közzé beiktatható valamilyen, a hook_form_alter()-hez hasonló hurok ?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

aries képe

Namost a tabok a menükben dőlnek el, nem az űrlapban. Azért kell frissíteni, mert amikor átírás később történik meg, mint a megjelenítés. A hook_nodeapi()-val tudsz a beküldés/megjelenítés részbe belenyúlni.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0