többféle node-cím

zeniten képe

Üdv!

Egy ideig hibátlanul ment a tartalmak megjelenítése, majd egyszer csak bizonyos kategóriáknál a cikkek címei másképp jelennek meg.

A jó (pl.):
http://most.kosd.hu/?q=category/3/3/6

Aztán:
http://most.kosd.hu/?q=category/3/68/69 - az első két cikkcím még itt is jó - aztán átváltja a h2 címeket, és 12-es Times-szal szedi (ami a body betűtípus) - FireBug-gal látszik, hogy beletesz valahonnan egy sort, de nem jöttem rá, honnan szedi ezt az új formázást.

A rendszer nemrég még 5-7 volt, tegnap frissítettem 6.10-re, persze nem javult meg.
A smink: Tapestry

A kérdéses leválogatás Taxonomy segítségével valósul meg. Bizonyos kategóriák esetén jól jelenik meg (pl. házunktája, publicisztika) jó, mások esetén (2009, február, nyomdai, stb.) helytelenül szedi a címet és a háttér sem megfelelő.
És nem hiszem, hogy View létrehozása a megoldás (a háttére nem is megoldás), ennek nem szabadna így lennie! - már ezzel a sminkkel is készítettem 3 oldalt, egyiknél sem jött elő ilyen hiba. Tehát nem tünetileg szeretném kezelni: a Times-os címek egyszerűen másképp jönnek létre (az, hogy bizonyos kategóriáknál a háttérszín is elvész, talán ugyanabból a gyökér-problémából adódik).

Az öteleteket (vagy megoldást, tapasztalatot) előre is köszönöm!

F.A.

Drupal verzió: 
Fórum: