Single Sign On (SSO) modul használata - Sürgős -Thx

xsyber képe

Tisztelt Tagok, fórumozók!

Abba a gondba ütköztem, hogy pár a gyökreét a problémának megfejtettem a hsználatával nem boldogulok.
A gond egy SSO modulban van. HOgy tudom rávenni a valami.hu drupal6-os rendszeremet az SSO modullal arra, hogy a benne lévő 6000 user gond nélkül betudjon lépni a kispista.info szintúgy drupal6-os oldalra, ahola atratlom különböző, de a valami.hu tagjai tudjanak felvinni adatokat a kispista.info-ra.

Sajnos sürgős lenne, akit ud kérem segítsen.

Tisztelettel: Krisztián

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
drifter képe

Mit próbáltál a modullal, meddig jutottál, milyen hibajelenség van?

0
0
xsyber képe

Feltettem az SSO modult, és megadtam a szüséges url-t és kódot ott ahova szeretném, hogy belogoljon amásik adatbázisból. Mikor ez megtörtént, csupán egy nagy fehér képernyő fogad, illetve nem hajlandó belépni a másik oldal felhasználói adatbázisával. Erről kellene nekem egy megfelelő leírás, vagy egy kis segítség, hogy ezt hogyan is kellene beüzemelni

A másik ami még most kis gondot okoz, hogy tudom megoldani, hogy a locales modulban fellelhető országokat a saját űrlapomban behívhassam, és az űrlapot saját php kódomnak elküldhessem. Egyedi űrlap beküldést szeretnék megvalósítani a Google MAP modulhoz, ami odáig jutott el, hogy az űrlap elemek már kész vannak, de itt kicsit eltér a szokásos (legalábbis az álltalalm megszokott) form elküldési eljárástól.

0
0
drifter képe

Modul readme.txt-jét olvastad? Elég részletes leírás van rajta pontról-pontra hogy mit kell csinálni mindkét oldalon.

A másik kérdésed teljesen más téma, nyissál új topicot.

0
0
xsyber képe

Sikerült megoldani köszönöm

0
0