Simplenews modullal hírlevél

wittmanmark képe

A kérdésem csak annyi lenne, hogy nem e lehet valahogy megoldani ennek a modulnak a segítségével, hogy ne kelljen feltétlenül regisztráció a hírlevélre való feliratkozáshoz.
Úgy értem, hogy a regisztrált felhasználók, de a vendégek is feliratkozhassanak regisztráció nélkül??

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
aksza képe

Miért ne lehetne megoldani. A feliratkozás blokkot ki kell rakni valahova, a jogosultságokat megfelelően be kell állítani. Jogosultságok / simplenews modul / Feliratkozás a hírlevelekre résznél engedélyezni kell a "be nem jelentkezett" felhasználóknak és "azonosított felhasználóknak" is.

0
0
wittmanmark képe

Jaj köszi szépen, hogy én milyen hülye vagyok....

0
0
mnegyesi képe

És nem regisztrált feliratkozásnál hogyan lehet bekérni mondjuk egy keresztnevet? Mert ha nincs szükség regisztrációra az oldalon, de szép személyre szabott hírlevelet szeretnék kiküldeni, ez lenne az alap.

0
0
aksza képe

A hírlevél nem személyre szabott, pont az a lényege, hogy több címzettnek szól, tehát nem szólíthatsz meg mindenkit név szerint. Ennek ellenére lehet, hogy van valami megoldás, de alapból biztos nem tud ilyet a simplenews.

0
0
mnegyesi képe

Megadja a feliratkozó a keresztnevét és az email címét. Ez megjelenik az adatbázisban. A hírlevélbe meg token-nel beillesztem, mint Kedves [username]... Ez kicsit személyesebb, mint, ha azt írom Kedves hírlevélre feliratkozott vagy mittudomén.

0
0