modul másolás

Anonymous képe

Hello
Hogyan kell egy modult másolni, tehát hogy legyen két egyforma modul más névvel?
kösz

eMeLA képe

Ha más a neve akkor az egy másik modul ;)

Csinálsz egy másolatot a modulról és ha a "valami" nevű volt a modulod, és mondjuk az új modul neve "masik", akkor átírod a valami.module -> masik.module és valami.info -> masik.info-ra.

Át kell irnod a masik,info fájban a vonatkozó valami kezdetű szövegrészeket.
Át kell irnod a masik.module-ban az összes függvénynevet valami_ -> masik_ -ra.

Ha mázlid van működik :)
De nagyobb esélyed van rá hogy nem, én így nem fognék bele, főleg ha bonyolultabb a modul. Mellesleg ugyan mifene modul az amiből egy nem elég ?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

crt képe

Szia.

Ha egyedi adatbázis táblái is vannak az adott modulnak, akkor ez nem elég, hiszen ugyanazt a táblát használná mindkettő. Illetve a változók tárolásánál is lehetnek problémák, akkor azokat a részeket is át kellene írni.
A kérdés viszont jogos: miért kell ez?

Üdv: Zoli

0
0
Anonymous képe

A print modult szeretném másolni, mert máshogy szeretném, hogy kinézzen printfriendlyben a tartalom, és máshogy a nézeteket (view). (arra gondoltam talán ez egyszerűbb megoldás, mint, a print.module-ban módosítgatni de lehet hogy tévedtem)
kösz

0
0
aboros képe

ami nem baj, mindenki téved nagyot, nyugi. :)
soha nem használtam a print modult, de letöltöttem, mert valamire nagyon kíváncsi voltam a kérdéseddel kapcsolatban és arra jutottam, hogy: a readme.txt az meg dísznek van nem? :)

6. Is it possible to define a template for a specific content type?

Yes, the module will try the following locations for the PF page template:

i. print.__node-type__.tpl.php in the theme directory
ii. print.__node-type__.tpl.php in the module directory
iii. print.tpl.php in the theme directory
iv. print.tpl.php in the module directory (supplied by the module)

I recommend that you edit the module's print.tpl.php to suit your tastes instead of creating something from scratch, as it is easier to remember the name of the members of the $print array and the names of the used styles.

Note that since you are creating your own template, if you want to use per-content-type styles, you can simply ignore the $print['css'] setting and hard-code your own per-content-type CSS file in your new template. Or you can define your own per-content-type styles to store in the configurable CSS file. Your choice!

a print modul könyvtárában van egy 'alapértelmezett' print.tpl.php file, az állítja elő a nyomtatási nézetet. mint fentebb írja, akár tartalom típusonként is változhat a printerfriendly nézet. ha jól értem a felvetést, azt szeretnéd, hogy máshogy nézzen ki egy darab node nyomtatási nézete és egy 'összefoglaló oldal' pl egy nézet, amiben node bevezetők vannak (teaser list) nyomtatási nézete. nem vagyok benne biztos, de igen logikusan hangzik, hogy ennek is működnie kell talán: print-view___-nezetneve-___.tpl.php

ezt már próbáltad?

0
0

-
clear: both;

Anonymous képe

ÁÁÁÁÁÁÁDEHÜLYEVAGYOK!!!
ezentúl rendeltetésszerűen fogom használni a readme-t...
Kösszépen a segítséget!!

0
0