link exchange-t kellene tovabbfejleszteni

eaposztrof képe

udv..
mielott nekifogok es elindulok egy teljesen mas uton mint kellene, kikerem velemyenyeteket:

eddig ez van:
egy "links" node-type, amelyet CCK field-ekkel telepakoltam, tobbekkozt egy url-field (field_partner_url) amely tartalmazza a kulso oldalak linkjeit.

amire szukseg van:
#1 field_partner_url tartalma /partner/partner-oldal-neve,igy jelenjen meg, es legyen hasznalhato a rendszerben

#2 statisztika keszuljon a /partner/partner-oldal-neve klikkjeirol, a kovetkezo reszletekkel: mikor, ki (url), honnan jott, visszatero? ha igen hanyadszorra?

gondolom az #1 ugy kellene megoldani, hogy path modullal maszkot gyartatni az url-nek es a con_template modullal azt iratni ki.
csinalnek egy views-t amely szuroje a "node type: links"-t tartalmazza, "page", "view type: list", "field: field_partner_url", "option: link redirection" es "argument code: ..arg(2)" tehat a /partner/partner-oldal-neve-bol a partner-oldal-neve amely meghivja az ezt a linket tartalmazo node-ot (de hogyan, mire hivatkozok?[q#1])

#2 a google analytics-nek kellene atadni az adatokat,[q#2] de errol mar halvany fogalmam nincs, avagy meg lehet oldalni ugyesen es gyorsan a drupal statistic moduljaval is?[q#3]

q#3, q#3, q#3 -re varok valaszokat..

jo Code-olast! iCode4Beer!

eaposztrof képe

nem tudom mi tortent itt.. tegnap postoltam ide egy bejegyzest, mely tartalmazta hogy meddig jutottam vele.. de ma mar nincs itt.. valaki?

0
0

42