Lightbox V2+Brilliant Galery - 1000px-nél keskenyebb képek nem jelennek meg

Proci képe

Sziasztok!

Érdekes problémába futottam bele a Lightbox V2 + Brilliant Galery modul párossal. A Brilliant Galery véleményem szerint jól működik, szépen beteszi az ikon képeket az oldalba, ahogy kell. A probléma akkor jelentkezik, ha az oldalon az ikon képekre kattintok, és azt meg kéne jelenítse a Lightbox.

Ha az adott kép 1000 pixel vagy kevesebb széles, akkor a Lightbox nem jeleníti meg a képet. Ha szélesebb a megjelenítendő kép mint 1000 pixel, akkor hibátlanul megjeleníti (leskálázva a Lightbox modul beállításánál megadott maximális méretre). Látszólag a Lighbox is működik, hiszen lapozgatni lehet a képek között, a képaláírásokat helyesen megjelenítni. Mindössze annyi a jelenség, hogy ha egy 1000 pixelnél keskenyebb JPG képre kerül a sor, akkor csak egy áthúzott fényképezőgép ikon jelenik meg. Póbáltam függőleges limitet is találni, de úgy tűnik, hogy csak a vízszintes 1000 pixel megléte, avagy nem léte hozza elő a hibát.

El nem tudom képzelni, hogy ez miért lehet. Van valakinek valami ötlete?

Drupal verzió: 
Proci képe

Megtaláltam, hogy miért pont az 1000 pixelnél kisebb képekkel van a gond. A Brilliant Galery modul beállításai között van egy ilyen:

Maximum width of full image: [1000]
 
Very large images will be scaled down to this width (in pixels) for display before they get displayed by the overlay browser.

Ide nekem 1000 volt beírva. Ha kisebb értéket írok be, pl. 50-et, akkor az 50 pixelnél keskenyebb képeket nem jeleníti meg, de az ennél nagyobbakat viszont igen. De természetesen ez így sem jó, hiszen így minden képet 50 pixel szélesre skáláz, és ilyen kis bélyeg méretben jelenít meg az összes képet.

0
0