Külső php file-ra hivatkozhatok node írásánál?

kdd képe

Hello!

Egy típus-oldalt szeretnék csinálni, amiből több száz lesz. Írtam egy kis php-szkriptet, ami képek megjelenítésével foglalkozik. Meg lehet oldani, hogy a szkriptet egy külön file-ban elhelyezem valahol, az aktuális node-ban pedig csak a rá jellemző változók értékeit adjom meg (pl: $termeknev:_5cm_acel_csatlakozo) , és hivatkozok a szkriptre? Ha valamit módosítani szeretnék a kis "modulomon", akkor ne kelljen a több száz oldalt átírni.
Gondoltam rá, hogy a node.tpl.php-ba beteszem, de eléggé be van ágyazva a tartalomba.

Köszi!

kdd képe

Kipróbáltam Drupalon kívül, működik az include("kulso_file.php") paranccsal.
Beírtam beviteli mezőbe is a parancsot, a következő hibaüzi jött vissza:

* warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/valami/public_html/includes/common.inc(1342) : eval()'d code on line 14.
* warning: include(http://www.valami.com/public_html/prob/blabla.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/valami/public_html/includes/common.inc(1342) : eval()'d code on line 14.
* warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.valami.com/public_html/prob/blabla.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/valami/public_html/includes/common.inc(1342) : eval()'d code on line 14.

Annyira nem vagyok profi programozó, szóval mivan???

0
0