image_attach fejlesztése

Simon Zsolt képe

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne azt megoldani, hogy a felhasználó az oldalhoz feltöltött képet el tudja dönteni, hogy a szöveg alá vagy fölé szeretné!

Minden ötletet előre is köszönök!

Simon Zsolt képe

Kérlek válaszoljatok valamit! Nagyon fontos lenne! És az a baj, hogy megtaláltam a modulban a kép helyét, de kellene valami hozzá, hogy ki lehessen választani a kép helyét!!!
Arra rájöttem, hogy ki kell rakni két option button-t, vagy radio buton-t csak innen nem tudok tovább jutni!

0
0
bb.virgo képe

Én kategóriába szervezném, ha csak két állapota lehet a tartalomnak. Ezek után ettől függően átírnám a hook_view függvényt. Tehát ha ez a kategória, a kép jelenik meg előbb, ha amaz, akkor a szöveg. De ez csak egy tipp.

0
0
Simon Zsolt képe

Igen csak ez a kép állapota lehet a tartalomnak.
De, hogy érted, hogy kategóriába szerveznéd?

0
0
bb.virgo képe

Pld:
Az admin/taxonomy/add/vocabulary oldalon hozzáadsz egy szótárat (kiválasztod hozzá a tartalomtípust), majd az admin/taxonomy oldalon hozzáadsz kifejezéseket a szótáradhoz, mint mondjuk ,,szöveg elöl, kép hátul'' illetve ''kép elöl, szöveg hátul''. Így mikor feltölti valaki az adott tartalomtípust, kiválaszthatja a kategóriát, ha meg nem tölti ki, akkor alapértelmezésnek jó valamelyik. Ezek után a hook_view függvényt kell átírnod, hogy hol azt most nem tudom, nem próbáltam, valószínű az image_attach modulban. Attól kell függővé tenned a megjelenést, hogy a betöltött node milyen kategóriában van. Remélem érthető az elképzelésem :)

0
0
Simon Zsolt képe

Nagyjából értem, csak még nem foglalkoztam a taxonomy-val, és ezért körbe kell járnom még a témát!

Köszönöm az ötletet!

0
0