Hivatkozott tartalom megjelenésének szabályozása

ipeto képe

Sziasztok!

Adott két tartalomtípus: hír és kiadvány, ezek segítségével szeretnék kiadványajánló típusú híreket létrehozni. A hír-ben van egy nodereference mező, amely segítségével a kiadványok közül tetszőleges számút be lehet hivatkozni.
Ami problémát okoz, az a hír tartalmak megjelenítése, ugyanis nem a hivatkozott kiadványok címét, hanem a borítóképét (cck-mező) kellene megmutatni. Azzal próbálkoztam, hogy a hír megjelenítésénél a hivatkozott kiadvány mezőt Rendered node-ra állítottam és itt a kiadvány bevezető nézetmódját adtam meg. Ez majdnem jó, csak az a gond, hogy hiába rejtettem el a kiadvány bevezetőjében a borítóképet leszámítva az összes mezőt, a node címét és a beküldési információkat (szerző, dátum) így is megmutatja.
Az persze egyfajta félmegoldás, hogy css-sel elrejtem, amire nincs szükség. De az lenne igazán jó, ha a nézetmódot lehetne úgy összerakni, hogy tényleg csak a szükséges mezőket tartalmazza.

Előre is köszönöm a segítséget.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Probald ki a display suit-ot, ott mindent elerhetove tesz neked tudtommal (date, link, stb), igy kiuveheted ott.
Vagy sminkbol, preprocess nodebol vizsgalod hogy ha node type x es a display teaser, akkor elrejted a neked nem szukseges elemeket.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

ipeto képe

Köszi mindkettőtöknek. Végülis a Display Suit megcsinált mindet, ami kell.

0
0
aboros képe

ha valamiért nem tetszik a display suite vagy esetleg már amúgy is van panels, akkor használhatod ugyanerre a panelizert is.

1
0

-
clear: both;