Hirtelen drupal hiba

helyos képe

Sziasztok Egy szép napon egy ilyen hiba köszöntött az oldalamon. Szerintetek mit lehet vele kezdeni?

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/neeha/domains/neeka.eu/public_html/includes/common.inc:2562) drupal_send_headers() függvényben (/home/neeha/domains/neeka.eu/public_html/includes/bootstrap.inc 1039 sor).
PDOException: SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '0' for key 1: UPDATE {date_formats} SET dfid=:db_update_placeholder_0, locked=:db_update_placeholder_1 WHERE (format = :db_condition_placeholder_0) AND (type = :db_condition_placeholder_1) ; Array ( [:db_update_placeholder_0] => 0 [:db_update_placeholder_1] => 1 [:db_condition_placeholder_0] => m/d/Y - H:i [:db_condition_placeholder_1] => short ) drupal_write_record() függvényben (/home/neeha/domains/neeka.eu/public_html/includes/common.inc 6851 sor).

Drupal verzió: 
Fórum: 
nevergone képe

Milyen fájlokon módosítottál? Valahol bent maradt egy felesleges szóköz a nyitó PHP tag előtt (vagy a záró után).

0
0
helyos képe

Éppen ez a baj hogy semmit nem módosítottam. A szolgáltató leklónozta a meghajtómat ahol a drupal üzemelt és tárat váltott és azóta meggárgyult szegény.

0
0
nevergone képe

Oké, akkor a fenti hiba megoldását a szolgáltatónál kell keresned, jelezd náluk a supportnak.

0
0
helyos képe

A szolgáltatóval si beszéltem már de annyit mondtak hogy ők nem hibáztak az oldalt szinkronizálták és náluk nem lehetett gond. De ha mást nem nekiállok újrarakni az egészet. De Köszönöm a fáradozásaid.

0
0
csakiistvan képe

cache ürítést megvolt? fájlrendszer elérhető?

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

helyos képe

Azóta megoldottam a régi tár teljes tartalmát átmásoltam az újra és rendben van. szóval nem volt rendben a szinkronizáció. sztem. De végre rendbejött. De köszönöm a tanácsaitokat.

0
0