Galéria a képek mellett hosszabb szöveggel

valekaa képe

Szervusztok!
Szeretnék a honlapom egyik lapjára egy pénzbe nem kerülő galériát rittyenteni, de annyira széles a kínálat, hogy a gyorsabb célba érés érdekében szeretném megtudni, ti mit ajánlotok.
Láttam már ajánlási listát, de azok nem vették figyelembe az én egyik szempontomat, hogy a galéria egyes képeihez nem csak kb. két szavas címet és egy vagy kétsoros leírást szeretnék biggyeszteni, hanem egy elhagyható címet és hosszabb több soros szöveget (talán több bekezdést is). (Nem tudom illik-e ezen a listán egy konkurens tartalomkezelőre hivatkozni, de ezzel a kiegészítővel WP alatt meg tudtam oldani a dolgot.)
Ezt néztem eddig, de ez a címet és a szöveget a képre helyezi, ha el is tünteti egy idő után, amit nem tartok annyira szerencsésnek egy hosszabb szövegnél, mert takarná a szöveget, és olvasni sem mindig szerencsés, bár ebben az elrendezésben is sok lehetőség rejlik, de ez nekem most nem megfelelő.
Köszönöm szépen előre is, ha megosztjátok velem tapasztalataitokat a fórum nyilvánosságán!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

én úgy csinálnám, hogy magam elkészítem a "galéria elem" tartalom típust olyanra, amilyenre akarom, kép, cím, rövid leírás, hosszú leírás, kiskutyafüle mező ami még kell és views modullal készítenék olyan megjelenítést amilyet akarok. listát, rácsot, lapozgatót, ami kell.
ez a képessége a drupal egyik legnagyobb erőssége szerintem.

1
0

-
clear: both;

valekaa képe

Hú. Köszönöm szépen. Utánaolvasok. Elsőre nem tűnik túl egyszerűnek. Kihívás! Tudnál netán irodalmat ajánlani? Gondolom a Drupal 7 alapismeretek pl.

0
0
aboros képe

http://nagygusztav.hu/drupal-7-alapismeretek
ha ezt elolvasod, gond nélkül meg tudod majd oldani ezt a feladatot és még ennél bonyolultabbakat is.

0
0

-
clear: both;