Dripal 7.50 híroldal lapozó

Alfika képe

Sziasztok.

Remélem jó helyre írom, gyanítom beállítási hiba...

Ez az első drupal oldal amit készítettem, most ismerkedek a rendszerrel...
Drupal 7.50. A híroldalon be van állítva hogy 5 hír jelenjen meg.
beállítva

A fronpage nézetében be van állítva hogy legyen lapozó, az előnézetben meg is jelenik...
elonezet

A főoldalon viszont nem jelenik meg a lapozó, 5 hír után vége...
nemjelenikmeg

Mi lehet a gubanc? Ötleteket, tanácsokat szívesen veszek.

A szóban forgó oldal linkje

Drupal verzió: 
aboros képe

a forrást nézve szerintem nem a frontpage nézet a főoldal, hanem elképzelhető, hogy valami statikus node? ellenőrizd a webhely-információknál (/admin/config/system/site-information) hogy az "alapértelmezett címlap" útvonalnak "frontpage" van e megadva. valószínűleg nem, mert ha direktbe megnézem a http://domsodikajakosok.hu/frontpage útvonalat, ott a lapozó szépen.

na, mégjobban megnézve :) szerintem a /node az alapértelmezett címlapod, ami a gyári alapbeállítás és azért csak 5 hír jelenik meg rajta, mert csak ennél az ötnél ikszelted be, hogy "címlapra kerül".

2
0

-
clear: both;

Alfika képe

Szia.

Végülis köszönöm a segítséget, rávezettél... :) Az 5hír/oldal az már beállított, a kezdőlapon megjelenő hírek száma. Ha 10-re állítom, akkor 10 van, ha 20-ra, akkor 20...

Minden hírnél jelölve van hogy jelenjen meg a kezdőlapon, meg is jelentek, de mikor levettem 5 hír/oldalra akkor értelemszerűen eltűntek...

Beállítva nem volt kezdőlapnak semmi, mert azt írja hagyjam üresen az alapértelmezéshez :) Most beírtam hogy a frontpage legyen az alapértelmezett, és van lapozó... :) Erre nem gondoltam... :)

Mégegyszer köszi :)

szerk.: igen alapból ha üresen hagyom, a /node a kezdőlap, de a főoldalra beállított hírek száma működik, tehát amit állítok, az van ott... Csak az a fránya lapozó... :)

0
0