ckeditor

pischta képe

Sziasztok!

Több kérdésem is volna a ckeditorhoz kapcsolódóan.
A ckeditorban megjelenő ikonokat elvileg be lehet állítani, ráadásul szövegtípusonként. A gondom az, hogy a változtatásaim nem jelennek meg. Rákerestem a neten a probléámra. Azt találtam, hogy plugin hiány okozhatja ezt. Rendben, de akkor mit és honnan töltsek le, és hogyan telepítsem? Amit megpróbáltam: a http://ckeditor.com/builder oldalon összeállítottam egy csomagot, azt letöltöttem. Ez nem modul, mert hiányolt belőle .info fájlokat. Megpróbáltam betenni a sites/all/modules/ckeditor/ckeditor-ba, töröltem a cache-t, de nem segített, nem lehetett újabb plugineket engedélyezni a ckeditornak, az ikonok sem változtak meg.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pante képe

Én a Wysiwyg modult ajánlom neked. (a dev. verziót szedd le!)
Sok szerkesztőt támogat (a ckeditort is) illetve lehetőséged van tartalomtípusokhoz különböző szerkesztőket rendelni, majd a bővítményeket is engedélyezni/letiltani tartalomtípusonként.
Az egyénileg összeállított csomagot ide kell bemásolnod: sites/all/libraries/ckeditor
és automatikusan felismeri.

0
0
pischta képe

Köszönöm, a wysiwyg modullal működik :) Eddig azért nem próbálkoztam azzal, mert azt olvastam, hogy a ckeditor modulnak nem kell a wysiwyg modul. Végülis igaz is, csak a nem sikerült működésre bírnom úgy. Most már ezek is működnek. Mondjuk a bővítmények frissítése gondolom így nem automatikus...

0
0