CKEDITOR tartalmak egyszerüsítése

NetMajom képe

Sziasztok....

Készítettem egy feltöltő formot, ami bizonyos adatokat kér be, és iframe kódokat, a végeredmény egy játékos oldal, egy amolyan miniclip szerű izé :) .... A játékok alapból ingyenesek, de minden játék alatt lenne egy banner ami a játék fizetős linkjét, és pár adatot tartalmaz még. Ez CKEditorban van megcsinálva. Minden játék végén lehet hogy 1-2 vagy akár 3-4 banner is lehet attól függően, hogy hol játszható pénzért az adott játék (ezt előre sajnos nem lehet tudni hogy mennyi bannerrel számolhatunk, ez mindig az adott játéknál egyénileg derül ki.). És itt jön a csavar.... Tehát, a játék feltöltéseknél egyesével van manuálisan hozzáadva a banner... Valószínűleg több száz, ill. több ezer játék lesz az oldalon, és ezeket a bannereket a játékok alatt, lehet hogy ki kell cserélni, megújítani, vagy változtatni rajta, stb, viszont az összes játékot manuálisan átnézni hogy hol volt ilyen meg olyan banner, és azt átírni, akár több órás munka is lehet, tehát egy olyan megoldás kellene, hogy egy helyen meg lehessen változtatni a bannert (vagy bannereket), és ahol hozzáadtam a játékokhoz ott mindenhol megváltozzon.
CKEDitoros mező kell mindenképp, mert abba tudják összerakni a bannert akik fel szeretnék tölteni, ezért nehéz....
Van valakinek ötlete, vagy tippje ami segíthet?

Előre is köszönöm...

Drupal verzió: 
aburi képe

Szia, én így csinálnám:

  1. Létrehoznék egy új tartalomtípust a bannereknek (ebben definálhatod a cKEDitoros szöveges mezőt ha ahhoz ragaszkodsz)
  2. Az Entity Reference modul segítségével hozzáadnék egy mezőt a Játék tartalomtípushoz, amellyel hozzá lehet rendelni a játékokhoz a már létrehozott bannereket
  3. A játék megjelenítését úgy állítanám be, hogy a hozzáadott bannereket a megfelelő megjelenítési módon renderelje.

Így, ha törölni vagy módosítani kell egy konkrét bannert, az összes játéknál frissül, esetleg eltűnik, amihez hozzá volt kötve.

2
0