cikket flag modullal bejelölők kiiratása views-al

zeodin képe

Hogyan lehet kiiratni views-al egy tartalmat flag modul segítségével megjelölő felhasználókat?

Drupal verzió: 
danart képe

D7 alatt nincs tapasztalatom, de 6 alatt a kapcsolatoknál ha Flagging: Flagging user-t hozzáadtál, akkor a mezők között megjelent a (Flagging user) Felhasználó Név pl.
Gondolom 7ben sem lehet teljesen másképp.

0
0
zeodin képe

Itt nem egészen így működik. Eddig jutottam először:

Első körben új view létrehozása, "felhasználók" kiválasztása. Alapból kilistázza az összes aktív felhasználót.
Második körben a Kapcsolatoknál hozzáadom ezt "Jelölők: User's flagged content" és beállítom a "bookmarks"-ra. Ilyenkor már csak azokat a felhasználókat listázza akik megjelöltek egy tartalmat, ha több tartalmat jelölt meg többször szerepel a listában.
Harmadik körben (amit sehogy sem tudok) a megjelölt tartalom címét szeretném kiíratni a kilistázott felhasználó nevekhez. Csakhogy nem tudok megadni tartalom mezőt, se tartalom szűrőt mert az elején a felhasználók nézetét választottam.

Mostanra sikerült megoldani de nem teljesen ez az amit akartam. Itt lehet megnézni: http://1.gyak.hegesztesportal.hu/
Panels modullal a két views kiiratást (Bejelölt tartalom és Jelölők listája) egymás mellé tettem az Összevetés menü alatt.

De amit én szeretnék elérni, hogy egy cikk címe legyen az oldal tetején és alatta a bejelölők listája.

0
0
danart képe

én most a napokban csináltam olyat, hogy node-ot jelölhet meg a felhasználó majd egy nézetben kiírattam a node címét, a jelölés idejét, a jelölő user-t. én flagging típusú elemekre hoztam létre a nézetet, majd ezt kapcsoltam össze Flagging: Flagging user és a Flagging: Flagged node -dal, így simán elértem a fenti mezőket

0
0
zeodin képe

Én Drupal7-el dolgozom és nincs lehetőség flagging tipusú nézet létrehozására csak tartalom, felhasználó, hozzászólás... de jelölő nincs. Lehet, hogy valahol be kell kapcsolni valamit, hogy bekerüljön a listába...

0
0
zeodin képe

Srácok ez összejött :))) Tök egyszerűen meg lehet csinálni: Content revisionra kell létrehozni a nézetet. Hozzá kell adni 3 kapcsolatot: tartalom jelölő, content revision, felhasználó jelölő.
Ez után csak meg kell adni a mezőket pl. tartalom cím, létrehozó felhasználó, jelölő felhasználó. A mezőknél a megfelelő kapcsolatot kell beállítani és kész is a lista. Ez után lehet szűrni jelenlegi felhasználóra a content revision kapcsolatot használva. Ennyi!!

0
0