Aktív fórum témák kijelzésének testreszabás

Basesoft képe

Az aktív fórum témák blokk kijelzésén szeretnék módosítani. Mégpedig azt szeretném elérni, hogy az aktiv témák mellett megjelenjen mennyi ideje érkezett be a témára az utolsó hozzászólás. A www.hup.hu mintájára.

Köszönöm

Hojtsy Gábor képe

A forum_block() függvényből kell ugye kiindulni. Namost ez nem teszi lehetővé a sminkelést, úgyhogy legfeljebb belenyúlással tudnál rajta változtatni. Ezért inkább azt javasolnám, hogy saját modulban oldd meg a kérdést, másold le a forum_block() neked releváns kódját, és módosítsd úgy az SQL kérést és a megjelenítést, hogy ez neked jó legyen.

A hup.hu tetején lévő táblázat (amire szerintem gondolsz) a HTML kódból ítélve nem egy blokként van megvalósítva.

0
0
b2020 képe

Bocs, hogy most reagálok, nyilván már meg is oldottad. (De hátha másnak segit.) Szerintem a megoldás a View modul. Ebben tudsz csinálni bármilyen listázást. (Szerintem a hup.hu-on is elképzelhető hogy ezzel van megoldva.)

0
0
Basesoft képe

Igen, View modullal oldottam meg.Már csak egy szépség hibája van a tárgy elé nem tudom hogyan rakjam be a fórum ikonokat (válasz nélküli,népszerü stb).

0
0
stafford képe

Bocs, hogy belekontarkodom. Olyat lehet, hogy az aktiv forumtemaknal minden tema ala odairja a legfrisebb hozzaszolo nevet?

Udv

stafford

0
0