Írtam egy modult, segíteni kellene a publikálásban

szabozee képe

Ezt a témát azoknak szánom, akik leglább annyira lusták, mint én.:-)
Írtam egy modult, ami mások számára is hasznos lehet, de a normális többnyelvű dokumentálshoz, meg a publikálásához már nincs kedvem. Ezért azok jeletkezését várom, akik megteszik ezt helyettem a közösség érdekében. A témához hozzászólhat minden lusta programozó, akinek van modulja, amit odaadna a közösségnek, de nincs kedve a publikációval foglalkozni, illetve minden olyan más, nem lusta programozó, vagy csak felhasználó, aki segít a publikálásban.

szabozee képe

Hasonló modulokat találtam, de annyira nehézkes volt a konfigurálásuk, meg a beállításuk, hogy inkább megírtam egy normálisat. Több helyen is olvastam minden nyelven, hogy néhány esetben már a regisztráció során más-más adatokat szeretnének bekérni a különböző típusú regisztrációknál.

Működés: regisztrációra kattintva feldob egy menüt, hogy milyen típusú regisztrációt szeretnénk (ezt a felhasználói csoportokba tudjuk megadni), majd a regisztráció során a profilok menüben megadott változók közül csak azokat teszi a regisztrációs űrlapra, melyek nevében szerepel a felhasználói csoportokban megadott név első betűje.
A modul működik normálisan, prgramozni nem kell rajta semmit. Egy kicsit érthetőbb read.me is van hozzá (telepítés, beállítás). Akit érdekel, vagy segítene a publikálásban itt éri el, hogy kipróbálja:

http://hoszting.wwwszerver.hu/drupal/multiplereg.module.zip
Ha nem vagy robot, akkor az e-mail címem is kitalálod könnyedén. :-)

szabozee (zee zee zee kukac free mail pont hu)

0
0

szabozee (zee zee zee kukac free mail pont hu)

szikar képe

Kipróbálnám, mert érdekel és kerestem én is ilyesmi modulokat (az egyik megrendelőnek vannak ilyen kívánságai). Viszont nem található a file című hibaüzit kapok.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ne tereljük szét a témát egy soha be nem fejeződő topikká! Ha *neked* van egy modulod, nyiss neki egy témát, ott ki lehet beszélni. Abból nem sok jó lesz, ha öt-tíz-akármennyi modul összes hozzászólásai dőlnek ide be. Ennek szellemében kihúztam a fenti szövegből a félretevezető részeket. Aki szeretné saját modulját közzétenni *a közösség érdekében* és segítségre vágyik, pont olyan könnyen hozhat létre új témát, mint amennyire könnyen szól hozzá, de a *közösség érdekében* az a jobb, ha ezek külön témák modulonként.

0
0